REGULAMENTUL PROGRAMULUI #BeneFIT

 

Acordul

Va rugam cititi cu cu atentia acest regulament (“Regulamentul”). Pentru a face parte din programul #BeneFIT (“Programul”), oferit de Benefit Systems SRL (“Benefit”) si pentru a va bucura de avantajele, ofertele, produsele si servic

iile Programului, trebuie sa acceptati termenii si conditiile din acest Regulament. Prin folosirea Programului va dati acordul asupra acestui Regulament.

Este posibil sa aveti acces la programul #BeneFIT printr-o terta organizatie (“Organizatia”) cum ar fi angajatorul dumneavoastra, unul dintre organizatorii unui program de loializare partener Benefit sau una dintre companiile partenere Benefit. Regulamentul este valabil indiferent de modul de acces sau de Organizatia care va permite accesul.

Termenii si conditiile din acest Regulament pot fi modificati de catre Benefit fara o notificare prealabila, fiind adusa la cunostinta utilizatorilor prin afisarea in platforma Programului. Daca folositi Programul dupa o modificare, veti accepta acest Regulamentul modificat.

 

Puncte, recompense si premii

 

Puncte

Ca utilizator al platformei BENEFIT veti putea acumula puncte (“Puncte”) in cadrul platformei cu care sa achizitionati premii; punctele sunt acordate pentru diverse activitati eligibile care stimuleaza un stil de viata sanatos (“Activitati eligibile”).

 

Activitati eligibile si numarul de puncte

Activitatile pentru care Benefit poate acorda Puncte sunt alese exclusiv de Benefit pentru a stimula un ritm de viata sanatos. Benefit decide care sunt activitatile eligibile. Benefit va este recunoscator pentru sugestii de a adauga noi activitati eligibile, decizia finala asupra adaugarii acestora apartine Benefit.

Activitatile eligibile sunt:

Activitate

Puncte

Fiecare 1,000 de pasi intr-o zi (maximum 10,000 de pasi pe zi)

3 puncte

10,000 de pasi facuti intr-o zi

30 de puncte

10,000 de pasi pe zi facuti in fiecare zi in mai mult de 20 de zile dintr-o luna calendaristica

300 de puncte

Mai mult de 7 ore de somn intr-o zi

30 de puncte

Mai mult de 7 ore de somn pe zi, in fiecare zi pentru mai mult de 20 de zile intr-o luna calendaristica

300 de puncte

Mai mult de 45 de minute active intr-o zi*

30 de puncte

*Minutele active, asa cum sunt definite de fitbit ca minute de activitate de intensitate medie

Activitatile vor fi inregistrat automat in platforma prin intermediul unui dispozitiv fitbit functional cu care v-ati creat in prealabil un cont valid pe site-ul fitbit.com. Benefit va verifica automat aceste activitati pe platforma fitbit.com, dupa ce dumneavoastra ii veti permite accesul prin intermediul mecanismului pus la dispozitie pe platformele Benefit si fitbit.com.

Punctele vor fi alocate in maximum 14 zile de la activitatea eligibila. Astfel, din momentul in care Benefit are acces la istoricul dumneavoastra din platforma fitbit.com, vor fi considerate activitatile din ultimele 14 zile.

 

Acumularea punctelor

In functie de organizatia prin care accesati programul Benefit, pentru a acumula Puncte, poate fi necesar sa participati intr-unul din programele asociate programului Benefit (“Program Asociat”), de exemplu sa fiti membru WorldClass cu abonament achizitionat prin platforma Benefit. Numarul Programelor Asociate Benefit este in continua crestere, Benefit cauta in permanenta sa extinda numarul si durata acestora.

 

Programele asociate sunt care permit accesul si acumularea punctelor sunt:

Partener

Conditii de eligibilitate

World Class

Puteti acumula puncte in programul #BeneFIT atat timp cat aveti un abonament World Class activ, achizitionat de pe platforma Benefit. Acumularea punctelor este suspendata cand abonamentul World Class expira

 

Nivele de recompensare

Pe masura ce acumulati puncte si atingeti un numar tinta de puncte (“Prag”), puteti temina un nivel (“Nivel terminat”) si atinge un nou nivel de recompensare si status. Cand terminati un nivel, sunteti recompensat cu un buget  (“Benefit Cash”) care va sta la dispozitie si in limita caruia puteti alege premii de pe platforma Benefit.

Nivele de recomensare si status, numarul de puncte necesare si bugetul acordat:

Prag

Nivel terminat

Recompensa acordata per nivel

1,000 puncte

Bronze

50 RON

4,000 puncte

Silver

75 RON

10,000 puncte

Gold

100 RON

15,000 puncte

Platinum

150 RON

20,000 puncte

Hero

225 RON

Total

In total, cand terminate nivelul Hero veti fi primit de la incepului programului 600 RON

600 RON

 

 

Durata si valabilitate

Aveti la dispozitie pana la sfarsitul anului calendaristic de la inrolarea in program pentru a atinge nivelul maxim de puncte. Inrolarea in program se considera data la care ati acumulat primele puncte in program. Numarul de puncte va fi resetat la 1 ianuarie. 

Recompensa acordata Benefit Cash are o valabilitate de 2 ani calendaristici din momentul acordarii. De exemplu, daca ati terminat nivelul Bronze in ianuarie 2018 si nivelul Silver in martie 2018, cei 50 RON acordati in ianuarie 2018 expira in ianuarie 2020 si cei 75 RON acordati in martie 2018 expira in martie 2020.

Consumul recompenselor Benefit Cash se face in ordinea alocarii lor.

Daca oricand, pe perioada derularii programului, va pierdeti calitatea ce va asigura accesul la platforma Benefit (de exemplu nu mai sunteti angajatul Organizatiei care v-a creat contul, nu mai sunteti membru al programului de loializare prin care accesati platforma, Organizatia Terta care v-a permis acesul notifica incetarea accesului dumneavoastra), atat punctele dumneavoastra cat si recompensele Benefit Cash vor fi resetate la 0.

Punctele si recompensele Benefit Cash nu sunt transferabile altor conturi, trebuie folosite exclusiv din contul in care au fost castigate; acest lucru este valabil chiar daca posesorul a doua conturi diferite este aceeasi persoana.

 

Preschimbarea recompenselor Benefit Cash in Premii

Premiile pot fi alese de pe platforma Benefit, in limita bugetului recompenselor “Benefit Cash” disponibil la momentul alegerii in cont.

Recompensele Benefit Cash pot fi doar castigate, nu pot fi cumparate suplimentar.

Pot fi alese doar premii a caror plata este posibila prin platforma Benefit si a caror valoare este mai mica sau egala cu valoarea recompenselor Benefit Cash existenta in cont.

Toate cererile de preschimare a recompenselor Benefit Cash sunt finale si vor fi executate asa cum sunt cerute la momentul plasarii comenzii pe platforma Benefit. In functie de preschimbarea aleasa, premiile pot fi furnizare de unul dintre partenerii Benefit. Premiile pot fi trimise direct catre dumneavoastra, catre adresa dumneavoastra de email sau catre adresa dumneavoastra fizica. Premiile pot sa nu fie returnabile sau preschimbabile in alte premii, in functie de partenerul care le furnizeaza si politica sa. Termeni si conditii suplimentari pot exista in functie de Premiul ales.

 

Informatii personale

 

In desfasurarea programului, Benefit poate intra in posesia unor date cu caracter personal. Benefit este operator de date cu caracter personal prin notificarea  7076 din 19 februarie 2014.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate fie direct de dumneavoastra, de Organizatia care va faciliteaza accesul sau de fitbit.com pentru a masura nivelul activitatilor eligibile si a va acorda punctele necesare.

Benefit se oblige sa respecte toate dispozitiile relevante ale legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal si sa-si oblige angajatii la respectarea acestor dispozitii.

Benefit nu va furniza niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti.

Benefit poate furniza partenerilor sai diverse statistici in mod agregat, aceste date nefiind considerate date cu caracter personal.

0
0
//extrabeneficii.brd.ro/index.php?route=module/smartnotifications/getPopup